måndag, maj 24, 2010

Jag bor vid världens bästa skog.

22:33

Idag har jag "kommit ut" för farmor om att jag numera är typ-vegan/raw foodist. Hittills har jag oroat mig väldigt mycket i onödan för att någon familjemedlem jag berättar det för ska säga: "Ehhh... du äter vad sa du?" och vara fullständigt oförstående. Eftersom det bevisligen inte hänt ännu, så är det nog dags att droppa hela nojandet om vad folk tycker och tänker om mina matvanor - det blir nog bra mycket enklare misstänker jag. :)

Idag har jag, tillsammans med Bus, upptäckte ytterligare en anledning till att älska min lägenhet - det finns en hel skog med massa olika lagom obanade stigar som leder till Botaniska, till Högsbo, till Ek...vad-det-nu-hette och så någon mer stans. Wow. Jag ska ut och leka i den skogen med mina nya löparskor så snart jag får tillfälle! :D

Jobbat, promenerat, handlat, ätit årets första färska jordgubbe och kommit hem, trött och kall. Nu har jag ägnat en hel del prepp-tid i köket så jag slipper tänka på vad jag ska äta imorgon. Inte precis kvalitet-tid i köket när klockan är över 22, men hej, hellre det är kl. 6 imorgon bitti. Apropå det är det sovtajm. Godnatt på er!

Inga kommentarer: