måndag, april 12, 2010

Helgsummering.

13:59

Helgen förlöpte fort som attans utan större datorkontakt - inget jag gråter för såhär i efterhand.
Torsdag blev en sleepover-night hemma hos Gabs för att finaste Louice var nere på besök från Stockholm. Vi gjorde inget direkt, åt lite mat, tittade på TV och bara hängde. Vem behöver egentligen göra något när man har så bra sällskap. Konstigt nog sov jag som en prinsessa i Gabs soffa, omstoppad med världens fluffigaste täcke. Den kvinnan kan konsten att få mig att känna mig ompysslad. :)

Fredag var en dag av måste-göra!-ande, men dagen avslutades bra, om än något tidigt med biljard (jag är verkligen bedrövligt dålig på det...) med samma flickor och ytterligare folk. Lördag vaknade jag hyfsat pigg, packade ihop det sista, stoppade frukost i magen och åkte till Sveriges Jerusalem för en 5-timmars dansworkshop. Oh my, vad roligt det var! På programmet stod det locking, breaking/rocking, house och hiphop, varav de tre första har jag aldrig dansat innan... men det var ju bara att tuta, köra och hänga med så gott det gick och jag tycker faktiskt det gick ganska bra. Sen ska det ju till bra mycket mer styrka för att jag ska få till breakingen... men det är en annan sak. :) Fick även info om att det är danscamp uppe i Sthlm i sommar, låter sjukt nice! =D
Efter 5 timmars dans hade jag ont i fötterna och var väldigt svettig, så intet ont anande tog jag en dusch och fick när jag kom ut, reda på att de skulle stänga och bara väntade på mig. Panikpåklädning, jojomensan, sånt kan jag också! Stressad som jag var höll jag dessutom på att gå förbi Norrland, men han haffade mig och så tog vi en snabbfika innan mitt tåg skulle gå. :)

Jag kom hem till två av de finaste jag känner, Lady Hickups och Gabs, som hade fixat mat, cupcakes och allmänt bra partystämning. Efter piffning deluxe drog vi till Tip The Velvet och var kickass hela kvällen. :)

Igår var det äntligen dags för dansklass igen, nu när det eländiga påsklovet är slut! :) Efter lite snack med Twisted D efteråt så fick jag reda på att det bestäms i veckan om det blir danscamp här hemma eller inte. Hade ju lätt föredragit det framför Sthlm. Undrar vem man ska muta? :P

Inga kommentarer: