onsdag, mars 24, 2010

Onsdagsstatement.

16:18

Igår och idag vill jag aggressivt deklarera: "ALLA KILLAR ÄR SVIN OCH DUMMA I HUVUDET!"... men jag avhåller mig, för så är det ju inte. Utvalda delar ur den manliga befolkningen däremot, typ expojkvänner (inte nödvändigtvis mina)... morr. Stoort fett aggromorr med tillhörande blottade tänder och otroligt elakt uttryck i ansiktet, telling if-I-see-your-ugly-face-I'm-soooo-gonna-kick-your-sorry-ass!
(Givetvis gäller det vissa tjejer också, but that's not my point today.)

Annars har jag och mitt statistikprogram kommit förvånansvärt bra överens. Efter en något trevande start tycks det känna sig samarbetsvilligt och jag har till och med lyckats följa instruktioner för hur man kodar in flervalsalternativ VIA MAIL från min handledare. Wow. Det är nästan så jag kan inbilla mig att jag är lite tekniskt lagd. :P Nu vill jag bara ha in fler enkäter så jag kommer upp i antal. Imorgon blir en dag att ringa och påminna de klubbar som ännu inte svarat att de faktiskt VILL vara med! - bästa sekreterarrösten fram!

Jag har andra dagens träningsvärk och känner mig allmänt orkeslös och plågad. Den dominerande känslan idag har varit att vilja sjunka ner i en soffa och sen inte resa mig på minst ett par timmar. Men nej. Den impulsen får vänta tills ikväll. Idag blir det förövrigt ingen monsteronsdag - det varit sjukt mycket nya grejer och input från dansen som jag behöver smälta i lite lugn och ro, så idag blir det hemmaträning framför lämplig spegel. :)

Inga kommentarer: