fredag, januari 15, 2010

Umeå dag 2.1.

15:29

Och nu var skolan slut. Trött, huvudont. Orkar inte riktigt med mänsklig kontakt som inte är närmre familj eller vänner, sa hej och tack och gick och satte mig i biblioteket. Fick några konstiga blickar men orkar inte riktigt bry mig.

Hem. Jag vill bara hemhemhem, eller i alla fall komma på tåget så hemresan kan börja. Känns aningen tröstlöst att sitta här och vänta. Tagit av mig skorna, hade dem på mig från 6-20 igår utan avbrott, 07.30.- nu idag. Oglada fötter.

När jag slutat vara trött tänker jag njuta av att jag klarat den här kursen och vara glad över allt jag lärt mig. Jag kan numera titulera mig idrottsnutritionsrådgivare, visst är det väl en fin titel så säg? vilket helt enkelt betyder att jag är behörig att ge kostråd även till idrottare på lite högre nivå. Heja mig. :)

Jag ser par överallt. Just nu är jag hatisk, men det beror mest på att mitt humör överlag just nu inte är särskilt solsken. Jag lovar att skriva gladare såfort jag får komma hem. En natts sömn i min säng, lite kökspyssel och ett träningspass så är jag på topp igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

I wish not acquiesce in on it. I assume warm-hearted post. Specially the appellation attracted me to be familiar with the whole story.