söndag, januari 17, 2010

mys och hembakt pizza.

22:42

Igårkväll hade Lady Hickups och jag bestämt myskväll och det blev det, med besked. Vi började med ett träningspass, sen handlade vi lite och tog oss hem till mig där hon styrde upp förrätten och jag fixade varmrätten och sen kurade vi ihop oss i min säng under en filt och såg på "Hercules" innan vi kröp ner och somnade runt kl. 22. Hemma, i min egen lägenhet i min egen säng. Herregud så skönt det var!

Idag blev det sovmorgon, och när jag lämnat av henne vid hennes buss gav jag mig av på en löptur i snömodden. Inget drömunderlag (jag blev nog dessutom hatad av diverse bilister för att jag envisades att springa en hel del på vägen), men väldigt, väldigt skönt att i alla fall kunna springa utomhus. 40 minuter och jag kände av lite grann i ena höften - jag tog en ordentligt stretch när jag kom hem och lovar att vara försiktig med löpningen i veckan (slå mig inte Mikkis och Banana, jag har inte gjort illa mig än!).

Jag hann med en dusch och en snabbstädning av lägenheten (jag måste ju underhålla min städmani) innan jag stack iväg till Stadsbiblioteket och mötte upp Gabs för ännu en myseftermiddag/kväll. Vi har bakat egna pizzor, jag har tittat på när hon har spelat TV-spel och utbytit news och gnällt. Jag har legat med huvudet i hennes knä och hon klappade mig på håret. Hon gör mig lycklig, lugn och glad.

Intro till magisteruppsatsen imorgon. Jag är lite nervös, men hoppas det ska gå bra. Nu ska jag gå och lägga mig med de fyra nya receptböckerna jag lånade på biblioteket. :)

Inga kommentarer: