söndag, januari 31, 2010

Don't stop til' you get enough.

21:03

Igår var en bra dag - jag gjorde precis vad som föll mig in och ingenting jag gjorde behövade jag egentligen göra. Jag pysslade lite med skolarbete, läste lite tidningar, var en sväng och tränade, gick hem och bakade kanelbullar åt Lillebror, gick till affären för att handla mjölk och fikade med Lillebror som åt en fyra-fem bullar och prisade min bakkonst. <3

Idag har jag och Lady Hickups varit en sväng till ett iskallt Kviberg, men till min yttersta besvikelse fanns inte grönsakstältet uppe nu under vintern. Jag fick tag på lite nötter och torkad frukt innan vi konstaterade att "Fy satan vad kallt det är, nu åker vi hem och häller i oss varmt te istället." Jag bjöd på mogen mango, knäckebröd och te och så lyckades vi tinade upp oss hyfsat innan det var dags att ge sig ut igen.

Söndagsmiddag hos föräldrarnas med sällskap av Pysslingen, innan det var dags för dans vid halv fem. NYC med Twisted T och hela jag spratt av glädje när han drog igång "Don't stop til' you get enough" och sen var det funk för hela slanten ett tag innan vi körde koreografi. Det kändes förvånansvärt bra, trots att det var så länge sen. Jag var glad när jag gick hemåt i yrande snö och jag är glad nu också. Det känns så bra att dansen har dragit igång igen, så rätt i varje fiber av min kropp.

Imorgon är det ny vecka. Bring it on. :)

Inga kommentarer: