måndag, oktober 05, 2009

motsträvig dag.

21:20

idag har varit en mycket motsträvig dag. jag vaknade upp och efter lite resonerande med mig själv så skippade jag morgonens inplanerade morgonjogg pga. förhindrande omständigheter. tog en promenad som drog ut fem minuter för länge på tiden så jag fick stressa som ett as till tåget. hemma hos Mikkis försökte jag plugga, utan särskilt bra resultat. det var bara en sån dag där ögonen faller ihop bara jag försökte läsa en bok. underbara Mikkis har varit väldigt supportive under dagen och stått ut både att ha en sovande Fummelfot i en fåtölj och mitt gnäll resten av tiden. tur att jag henne dagar som denna. :)

vid halv fyra iväg i vanlig ordning till TFDA och isolationklass. körde poppingteknik och idag bara ville det sig inte. jag började snegla på "alla andra" och jämföra mig med dem, vilket man INTE SKA GÖRA! dansen är individuell, folk utvecklas i egen takt! sure thing för att inspireras och lära av andra, men inte att stå och tänka: "Damn it, vad han är mycket bättre än mig..." Twisted T tyckte inte vi gjorde tillräckligt bra ifrån oss och sa: "Även om ni inte kan poppa så himla bra så måste ni övertyga mig om att ni är grymma. Bara DÖDA! med blicken!" och det gick inte, för jag lyckades inte ens övertyga mig själv idag. så rentutsagt jävla arg blev jag, (för vem ska tro på mig om inte jag själv?) att jag fick gå ur klassrummet och satt i en liten arg hög inne i omklädningsrummet och grät ilskna tårar. efter 5 minuter och några djupa andetag hade jag lugnat ner mig och efter klassen drog jag till närmaste gym och ställde mig och aggro-övade waves, isolation och popping framför en spegeln tills fan-det-går-inte!-känslan släppte.

ups and downs.
nu är jag hos farm&farf och ska installera mig här för 19 dagar framöver, vilket ska bli helt ljuvligt skönt. något annat som ska bli helt ljuvligt skönt är att sova, för oj, vad trött jag är.

Inga kommentarer: