torsdag, oktober 08, 2009

let's get carried away.

10:57

den värdelösa motsträvigheten i pluggandet som peak:ade i måndags har gradvis trappats ner under veckan och nu känns det uthärdligt och någorlunda kul och intrssant igen. jag har:
- kommit igång med uppgift 1 (om positivism)
- beställt "Clinical Sports Nutrition"-boken
- kommit en bra bit påväg på litteraturlistan inför ämnesfördjupningen
- letat artiklar om hög höjd till förbannelse
inte alltför illa pinkat. :)

igårkväll spenderade jag hemma hos Mikkis istället för på TFDA - efter mycket om och med insåg jag också att min rygg förmdoligen inte skulle tacka mig om jag försökte dansa. detta innebar att jag istället åt bakpotatis med massa goda tillbehör och kollade på "Without a trace" och "Grey's anatomy". klart godkänt substitut. :)

var hemma en sväng på dagen igår och passade på att slänga ihop en deg till ett par bröd (farmor har bara köpebröd. jag gillar fortfarande inte köpebröd.) som jag tänkte kalljäsa över natten och grädda på morgonen idag. allt gick enligt planera, tills jag satt på bussen och kom på: "Men fan, jag hade ju ingen salt i degen!" och så tjurade jag en stund. tjurade imorse igen när jag plockade ur dem ur ugnen och de luktade så gott och var jättefina, för det finns knappt något som är så tråkigt som osalt bröd. meh. >.<

imorgon ska vi på disputation och jag har namnsdag. Mikis har lärt mig att man får äta bakelse på sin namnsdag, är inte det en trevlig sak att se fram emot så säg? :)

Inga kommentarer: