söndag, augusti 02, 2009

sunday bloody sunday.

11:09

igår var en riktigt trevlig dag - den började dock lite tidigare än jag själv hade planerat. på fredagkvällen pratade Louice om att att hon hade inte sprungit på fredagen (hon har i samma veva slutat röka och börjat springa och hon är helt suveränt duktig!) så hon funderade på att göra det tidigt på lördag morgon, eftersom hon skulle resa bort sen på förmiddagen och jag tyckte "Men slå en pling då, så hänger jag på!". jag är ju ändå van vid att träna innan jobbet och vet att det är skönt med lite pepp i början när man precis kommit igång och någon som kan babbla oavbrutet bredvid så man slipper tänka på hur jobbigt det kan bli att andas. :) sagt och gjort, klockan 06:10 ringer min telefon glatt och efter 20 min har vi möts upp och ger oss iväg och springer Safjället en runda. solen sken och det var alldeles svalt ute, en ljuvlig morgon!
men, det absolut ljuvligaste var att komma hem, hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig i sängen, sakta dåsa in och sova två timmar till. oj, vad jag mådde som en prinsessa när jag steg upp. :)

hade Bus här på lunch igår och lagade jalfrezi (indisk vegetarisk gryta) till henne som smakade himmel! lite falsk marknadsföring dock - jag halverade receptet från 8 till fyra personer och trots att vi åt massa mat igår är det fortfarande typ 4-5 portioner kvar. jaja, jag ska inte klaga. frys och matlådor. :)

idag tar friheten slut och jag har packat ihop mitt pick och pack för att dra hem till familjen igen, över natten. ikväll är det ompackning som gäller och imorgon åker jag och mamma iväg till Sommarstället eftersom kräftveckan börjar. woho. :) då kanske jag kan börja sova ordentligt igen - ligger fortfarande och vrider och vänder på mig massa innan jag somnar och vaknar titt som tätt.

det löser sig nog.
ska se om jag kan ragga skjuts hem så jag slipper kånka väskor. :P

Inga kommentarer: