torsdag, augusti 27, 2009

mitt sökande efter en bra massör fortsätter.

20:42

jobbet tog slut vid 16 och jag tog en buss ner till Domkyrkan för att gymträna med Bus. satt på bussen trött, träningsklädd och utan lust. såfort jag såg henne komma in på gymmet slog allt om och jag glömde helt bort hur trött jag varit, så glad blev jag att se henne. <3 lite väl hastigt pass eftersom jag skulle få massage 18.00., men vi hann igen det mesta, pratade lite core, skola och lägenheter. hoppas det blir längre tid nästa vecka!

mitt sökande efter en bra massör till hyfsat pris fortsätter. förra veckan var jag hos en massör hos Fysiken - helt okej, men inte riiktigt rätt. idag har jag varit på en elevbehandling på Göteborgs Massageskola - ingen hit alls. jag är medveten om att det är lite risky att ta elevbehandligar, eftersom människan ifråga inte är färdigutbildad, men min erfarenhet är att det sällan är riktigt dåligt. det var det inte idag heller. jag spaltar upp mina åsikter:
- BRIST PÅ KOMMUNIKATION! eller så gick det inte fram vad jag sa, jag vet inte. jag fick börja med att fylla i en hälsodeklaration, där man smart nog kunde ringa in sina problemområden, i mitt fall vaderna. när massösen såg det frågade hon om det och jag förklarade att mina vader är lite stela och knutiga eftersom jag börjat springa efter ett långt uppehåll. "Okej, jag tar det lite lugnt då." säger hon och jag säger "Njae, jag vill hellre att du gör tvärtom och knådar igenom dem ordentligt." hon ser lite skrämd ut: "Okej... men då tar jag i som vanligt då." ehhh... fast det var ju inte det jag sa? för att verkligen vara säker på att få ordentligt med tid på vaderna, lägger jag till "Jag vill gärna att du lägger lite extra tid på vaderna, eftersom det är där jag har problem." max 10 minuter på hela baksida ben. en jäkla massa gnuggande på ryggen, vilket i och för sig var skönt, men det var ju INTE det jag specifikt uttryckt.
- två gånger under massagen bad jag henne dessutom ta i lite hårdare, varpå hon mumlade till svar och inget hände. kändes liksom inte lönt att be en tredje gång (vilket i fick till effekt att all massage blev för klen. jag vill ha någon som masserar igenom ordentligt, inte klappar på mig. jag kan ragga upp någon på krogen om jag vill bli klappad på om det ska vara på det viset.).
- något annat jag reagerade på var att hon inte frågade om jag ville ha massage på sätet, utan bara helt sonika drog ner mina trosor. hon la även en armen över stjärtvecket när hon masserade, vilket var en smula obehagligt. avslutningsvis drog hon inte upp trosorna när hon var klar, utan la bara handduken över igen. mer än en smula obehagligt.
- för att komma en ett sista klagomål frågade hon en gång under 45 minuters massage hur det kändes. EN gång på 45 minuter.
så, min slutsats av detta är - don't go there. mycket möjligt att det hade blivit helt annorlunda om jag fått en annan elev, men på min nuvarande erfarenhet är det ett big no no.

är det någon som har tips på bra massör - let me know. mitt sökande fortsätter tills jag hittar någon som tar i och kan kommunicera. :)

imorgon åker jag till Tranås. kom på när jag kom hem att jag inte har packat. rättning: på fest i Tranås, vilket innebär att jag måste lista ut vad för tjusiga kläder jag känner för att ha på mig på lördag. måttligt sugen på att rota igenom garderoben nu.

inatt drömde jag att jag kysste en kille, eller rättare sagt - han kysste mig. en första kyss enligt konstens alla regler, öm, ljuv och alldeles, alldeles underbar. när jag vaknade fattade jag inte att det var en dröm ens, utan låg kvar i en varm kokong av lycka. tänkt på det till och från under dagen. i brist på äkta vara nöjer jag mig med drömmar än så länge. :)

Inga kommentarer: