onsdag, augusti 19, 2009

min morgon this far.

09:17

igår satt jag i princip hela kvällen mecka med telefoner och dator. strax före 22 var allting finally! klart och jag har officiellt bytt telefon på heltid. :)

pappa skulle åka till... Jönköping? äsch, någon annanstans än hemma och jobba idag, så jag fick ta mig för egen maskin till farm&farf. igårkväll planerade jag optimistiskt in en promenad + lite core på morgonen, men vaknade galet trött av alarmet 06.00. (och hade underligt nog sinnesnärvaro nog att konstatera att det är väldigt bra ljudkvalité på mina nya telefon.) och upptäckte, ve och fasa!, ont i halsen. inte mycket, bara tillräckligt för att jag skulle ställa fram klockan en timme och försöka sova bort det. vi får väl se hur det går.

fick mig i alla fall en skön promenad från stationen och efterlängtad frukost, har precis avslutat mitt kaffe och ska kicka igång dagens arbete, vilket blir att göra lite mer manualfilmer.

fick infobrev av Umeå universitet igår --> jag vill börja skolan NU! :)

1 kommentar:

Julia sa...

jo de e därför det har varit tyst om mig. datan var i princip portad under den veckan. men skönt var det, å bra hade jag det :) en lite fråga, har du kabel till din telfon så man kan få över bilder till datan?