måndag, juli 13, 2009

solsken hemmavid.

16:25

återigen hemma.

veckan på Sommarstället har varit ljuvlig. jag har sovit som en sten typ 9-10 timmar per natt, tränat och läst böcker. lagat mat och "badat" (hoppat i, simmat till stegen, tvättat mig och hoppat i igen.). fiskat gädda med pappa vilket resulterade i en hel del frustration - första gäddan slet av reven. andra gäddan släppte draget två meter från båten. men, tredje och sista gången vi var ute fick jag både en fin aborre och en gädda på 2,7 kg. mycket adrenalin ("TA UPP DEN DÅ, TA UPP DEN!!") och sen var jag löjligt självbelåten med mig själv. jag fick lära mig att rensa gädda och rensa och fjälla aborre och prövade även på att laga hel ugnsbakad gädda i ugn. lite svårt med ugnstiderna, men klart ätligt och gott. :)

bitvis har veckan inneburit en hel del nagelbitande i samband med banksamtal och samtal till mäklaren angående lägenheten. nej, jag har fortfarande inget lånelöfte och alltså ingen möjlighet att buda på lägenheten. jag hyser något slags fåfängt hopp om att budgivningen ska hålla sig öppen tills på onsdag, då pappa och jag ska till banken för att prata lån. hoppashoppashoppas innerligen.

jag har köpt klänning till vigseln jag ska på i september. det blev precis som jag trodde - den bara fanns där och så provade jag den och tittade på mig i spegeln och kände knappt igen den blygt leende flickan med långt självlockigt hår som tittade tillbaka. den är himmelsblå och halterneck med tunt tyg i två lager och jag känner mig som en prinsessa i den. <3

kusinerna från Gnällbältet kommer hit idag och stannar hela veckan. imorgon fyller Lajsa år och vi ska på sedvanligt traditionellt Lisebergsbesök och åka karuseller hela dagen tills vi inte orkar mer. :)

slutligen önskar jag att det här med libido vore något jag kunde stänga av och på som jag ville. pojkvän = på. ingen pojkvän = av.
(fast mest av allt så längtar jag efter någon att dela saker och ting med.)

Inga kommentarer: