torsdag, juli 23, 2009

snart regnar nog Mölndal bort.

16:25

hela natten har varit full med trollkarlar, häxor och magi. så går det när man ser "Harry Potter och halvblodsprinsen" på bio med familjen innan läggdags. härligt med bio, borde gå dit oftare. bara att drömma sig bort för någon timme till en helt annan värld med magi/mutanter/stora robotar/happy endings. love it.

igår innan middagen satt jag och slötittade på TV ("Gordon Ramsay Kitchen Nightmares" eller vad det nu heter), och så friade en kille till sin flickvän och hon sa ja och så blev det bröllop på direkten och jag satt och bölade i soffan. likadant under bion, tårarna bara rann hejdlöst ett antal gånger. och jag kände i magen att det här är bra. jag inser att det låter en smula wacko, men jag är typen av människa som bölar såfort det blir lite känslosamt på film och jag har inte gjort det på... på flera månader när jag tänker efter. so it's a good thing. :)

pappa, Lillebror och jag var iväg och tränade gym idag. varför blir det roligare att gå till gymmet med sällskap även om man inte ens gör samma saker? bra pass. nöjd men jättetrött. får se hur intervallpasset går med -4,5 dl röda blodkroppar. :P hade dessutom sämre järnvärde än sist, så jag blev påprackad järntabletter som jag stoppar i mig morgon och kväll. duktig flicka. :P

lördag kommer bli en bra dag. jag längtar som en liten tokig. mor och far och ev. Lillebror ska åka till Sommarstället på söndag - jag ska vara hemma och passa farm&farfs hus. jag kan göra vad jag vill! ensamhet, ljuva ensamhet!

Inga kommentarer: