fredag, juli 24, 2009

vem är mitt alter ego?

10:10

om jag var trött igår är jag helt slut idag (hur kan man bli mer trött av att sova 8 timmar?!). hade all intentions att köra mitt intervallpass imorse, men alltså... nej. mentalt tvärstopp och motivationsmätaren stod på minus, så jag skjuter helt enkelt upp det till imorgon och hoppas det känns bättre då. :) varför bli man/jag alltid så trött att just styrketräning? jag har för mig att På Riktigt yrade om påverkan på CNS och något sånt, men jag vet inte riktigt. någon som kan upplysa mig eller tipsa om vidare läsning?

igårkväll träffade jag Bus. <3 vi promenerade i Bunketorp, pratade resor, mat, relationer och pojkar, matlagning och träning. sen kom vi hem och jag bjöd henne på te och bröd och pratade lite mer.
lagade mat också, en riktigt indisk vindaloo som blev väldigt stark men helt underbart god! helt suveränt, jag blir lyrisk bara jag tänker på det idag. drömt hela natten om indisk mat, hiphop och Petter. lite snurrigt men väldigt trevligt. :)

skönt att det är helg och jag slipper att sitta och slita mitt hår framför datorn i två dagar. :P efter jag har slutat jobba idag ska jag ner på stan och köpa skissblock till Louice, för imorgon ska hon måla av mig, riktig ligga-modell-och-posa-målning i kol. WOAW. jag tycker det ska bli superkul och är så glad att hon vill göra det! jag ska bjuda henne på middag som tack, bestämde jag just. en riktigt god indisk grönsakscurry. dille på indisk mat just nu, det märks inte va? :P

imorgon är det för övrigt lördag!
jag känner mig glad och har fortfarande min "Allt kan hända!"-känsla i magen och funderar seriöst på det där med att ragga upp folk. det vore lite enklare om jag inte blev så osäker i börja-prata-med-någon-okänd-jag-finner-attraktiv-ögonblicket. jag kanske ska göra som Magnus Uggla sjunger (låten heter "Jånni Balle".) och skaffa ett alter ego? Superwomen, känns det som jag? ;P
fridens liljor.

Inga kommentarer: