måndag, juli 06, 2009

gone for a week.

11:43

vaknade vid typ 7-tiden av ett dån, gläntade på persinnerna och ser typ en vägg av vatten välla ner från himmelen. lägger relativt snabbt planeran på att cykla till Bunketorp och köra träningen där - lagom kul att cykla hem blöt, trött och iskall. efter lite överläggning med mig själv huruvida jag skulle skippa träningen på morgonen och köra i Sommarstället på eftermiddagen (sovaaa!) eller köra som planerat (ha det gjort, kan sova i bilen och slappa på kvällen) så segrade min vilja att slappa på kvällen över min vilja att sova, så jag masade mig upp och fick på mig kläder.

passet genomfördes vid Isaks mosse - först dit och runt ett varv som uppvärmning, sen, nytt tillägg! löpintervaller med stavar i backe. för att inte ta mig vatten över huvudet (jag är ju bra på det annars) körde jag bara 6 x 2 och sen fick det vara bra. sjukt roligt faktiskt, himla schvung man får i steget. :) sen hem och stretcha.

har varit iväg med mor&far till banken. där sa de åt oss att vi kunde ringa hemifrån. jahapp. pappa håller på och ringer nu och jag är nervös.

annars är det mest packning på G. snart åker vi till Sommarstället och blir borta en vecka. isolation. längtar dit.

Inga kommentarer: