söndag, juli 05, 2009

blå blå vindar och vatten.

10:35

en söndag som känns som en måndag. dagarna flyter in i varandra lite grann trots att jag jobbar på vardagarna. in a good way tror jag.

mina 91:or åkte ut i 16-delsfinalen igår, trist. =/ de spelade riktigt dåligt till på köpet, så det var mycket hängande huvuden och besvikna blickar när de fick skäll av tränarna efter sista matchen. nu är det uppehåll i en månad innan det är dags igen. förhoppningsvis är jag med då också. :)

idag var det tänkt att åka ut med båten med Bror, farfar och kusinfamilj och vad är det för väder då? moln och regn! dåligt timing. hoppas på att det spricker upp.

redan varit ute på min stavgångpromenad med avbrott för lite fys mitt i. massa barr och elände på mig efter att ha legat på en stig och kört crunches, men vad gör man? idag har de förta tre veckorna på min rehab gått och jag ska ändra lite på styrketräningen och lägga till ett par intervallpass i backe med stavar. spännande med variation. :)

lägenheten var precis så underbar som jag hade hoppats. efter visningen blev det en massa kalkylerande och räknande med pappa på kvällen och vi kom fram till ett i bästa/värsta fall-scenario. i bästa fall en hyra på 4200 kr, i värsta fall 5000 kr. i vilket fall innebär det att jag kommer behöva jobba extra när jag pluggar. det är jag dock beredd att ta, jag vill verkligen ha den där lägenheten. mamma och pappa ska diskutera, så får vi se om vi ska till banken och försöka fixa lån imorgon. fingers crossed all the way.

imorgon blir det att åka till Sommarstället. jag, mamma, pappa all alone en hel vecka. Lillebror vill inte följa med och Stor Bror har skola. bada, läsa böcker, träna och äta. gå skogspromenader och fiska. <3

Inga kommentarer: