torsdag, april 16, 2009

on the radio.

09:05

inga hala asfaltsbanor idag inte, strålande solsken och lite vind var det som mötte mig när jag lite yrvaket och småvingligt skate:ade ut med mina inlines imorse. tt av de bästa sätten att börja dagen på - utomhus i solsken. mumma. :)

inget tröstkaffe på termos för mig idag, visade sig att jag bara hade så det räckte till en kopp imorse. snopet. får se till att det inhandlas snarast.

hade skräckperiod igår när mor och jag slötittade på "Du är vad du äter". den här gången var det inte främst fröken Skipper jag högljutt kommenterande, utan en av de deltagande. ehh... jadu, om du har levt på skräpmat och socker i typ 2-3 år, så kanske du kan räkna med att det är LITE jobbigt att bryta de vanorna i början? eller nej. det är ju TV. då går allting så enkelt... ju.

alltså - jag ska inte svartmåla saker och ting (vare sig det gäller kost eller träning) men hårddrar vi det - no pain, no gain. vill man gå ner i vikt - yes, då är det att ändra kostvanor som gäller och vanor är i allmänhet inte alltid lätt att ändra. likadant gällande träning - vill man se tydligare resultat, förbättra sin tid på milen, whatever, så kommer man inte undan att svettas lite extra. vi snackar inte självspäkning nu, eller att ständigt köra stenhårda intervallpass så mjölksyran sprutar ut genom öronen... men vill man lite mer, måste man anstränga sig lite mer. blir det för jobbigt går man tillbaka och funderar: "Är det verkligen värt det?"
nej? --> nytt mål.
ja? --> be om hjälp/ändra upplägg/gasa på

en månad kvar till GbgVarvet. jag har fortfarande inte sprungit en halvtimme i sträck på över en månad och börjar bli lite nervös. konditionen är väl rätt OK... men jag måste ju kunna springa. well, höften är helt oöm idag. that's a good thing. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Ahaaa, så du ska också springa GöteborgsVarvet. Låter dock lite jobbigt att din höft ska krångla när det bara är en månad kvar (aj där fick jag lite stresskänslor i magen...)... men det löser sig säkert och runt kommer du garanterat. Du får köra lite alternativ träning tills du kan börja springa. Inlines och spinning med Hårdrocks-Annika och mig tex :). Kör hårt!