onsdag, april 22, 2009

mitt i veckan.

22:22

och veckan går mot sitt slut. lustigt hur det bara springer iväg ibland.
pluggandet gick in på nivån Klart Godkänd med en dragning åt Riktigt Bra. min promenad som jag skulle ha för att rensa huvudet och få lite nya krafter fick dock totalt motsatt effekt (även om huvudvärken släppte) och jag kom hem igen väldigt trött med ont i magen. då gjorde jag det enda vettiga av situationen - kraschade på kökssoffan med en varm vetekudde på magen och en mat-tidning att slöläsa. sen låg och jag och ömsom läste, ömsom slumrade tills det var dags att plocka ihop träningsgrejer och dra iväg till Fysiken för ett pass på crosstrainern. fortfarande trött upprepade jag mantran: "Det släpper när jag värmt upp" i huvudet ett antal gånger och kom iväg och körde mitt pass. sen sprang jag 5 hela minuter på löpbandet utan att få ont. :)

efter det var tanken att jag skulle dansa loss på Sannas funkpass - jag har inte varit där på evigheter och det är alltid roligt. trodde jag. döm om min förvåning när passet satte igång och jag upptäckte att den koreografi som förut alltid hade varit en utmaning, inte var svår för fem öre. och vad var det för tråkig 1-2-3-4-takt vi körde på hela tiden? bara face it - sen jag började dansa "på riktigt" är inte vanlig aerobicfunk tillräckligt utmanande för att vara riktigt skoj längre. sorgligt men sant. :(

jag ska modda min träningsplanering och flytta morgondagens kommande gympass till lördag istället. jag vet att det inte är optimalt, men jag känner att kroppen inte pallar att gå upp vid sex, åka in till stan och vara vid gymmet vid halv åtta och sen ha lektioner från 9-17 utan att jag somnar på en bänk vid något illa valt tillfälle. nej, sömnprioritering!

apropå det - godnatt. :)

Inga kommentarer: