onsdag, mars 04, 2009

crack a bottle.

18:19

tappat sugen att skriva några dagar, det ha liksom inte hänt så mycket förutom det som brukar hända - skola, sova, träna och sånt där. känns lite pointless att bara babbla om det hela tiden. :P

anyways.
på praktikfronten kanske vi kan kanske ana en liiiten ljusning. GusMemma och jag håller på och mailar/ringer en man på ett företag som vi hoppas kunna övertyga att de vill ha oss ett tag i alla fall. :)
ex-arbetet går framåt, enkäten börjar bli klar för pilotstudien, vi har fått ett ja från en klubb och vi har mailat och ringt alla andra tilltänkta, men inte fått så mycket svar än. one down, four more to go. :)

hade sjukt bra gympass i måndags, vilket ledde till att jag var helt slut både igår och idag. när jag kom hem från skolan idag sov jag en halvtimme och sen sparkade jag mig mentalt i baken tills jag tog mig ut på mitt inplanerade distanspass. inte lika piggt som i lördags, men jag känner mig stark och ökade tiden 5 minuter idag = 85 minuters löpning i sträck. jag är så stolt över mig själv. :)

nu är jag i och för sig helt slut, men kvällen bjuder inte på mer spännande än lite hemmapyssel och matlagning. det ska jag nog överleva. :)

Inga kommentarer: