söndag, februari 22, 2009

I won't lie to you.

16:05

söndag. födelsedagsmiddag hemma hos farm& farf, farmor blir "29 år". igen. :P bröder och jag sitter längst upp vid varsin dator och är osociala. everything is as it use to be. :P skönt att ha haft Stor Bror hemma i helgen, skönt med hela familjen samlad.

igårkväll var Singstar i Kollektivet och vi sjöng för kung och fosterland och full hals. fnissade, skrålade, pep i falsett (jag fick sjunga "Mössens arbetssång" i Askungen. det var fint.^^) försökte sjunga bastoner och hade allmänt jättekul! :) den planerade utgången blev slopad för pulkaåkande i Parken, som Lady Hickups och jag envist dissade. vi satt kvar inne, pratade och slog ihjäl det sista i min vinflaska innan vi packade ihop oss och arm i arm och glatt babblande tog oss ner till stationen. en bra kväll, en glad kväll. :)

det enda som grumlade är tankarna på WW som smyger sig in ibland där jag minst anar det. jag avskyr att alla lovesongs fortfarande handlar om honom. jag vet att det är något som kommer gå över med tiden, men nu är jag i det där förbaskade stadiet att jag inte är/blir akut panikledsen så fort jag kommer att tänka på honom, men saknaden, längtan, ligger kvar och skaver från och till. efter honom som person, efter det vi gjorde tillsammans. jag är in a hurry och vill att det ska gå swooosch! och så I'm so over him och det känns inte mer. oturligt för mig går tiden som den alltid gör - dag för dag.

snart åker Banana åt sitt håll och Mikkis åt sitt håll och kvar blir jag. gosh, vad jag kommer sakna dem. håller alla mina tummar för att allt kommer gå bra. :)

ikväll är det hiphop på schemat och jag har längtat hela dagen. :)

Inga kommentarer: