söndag, december 07, 2008

you can pay me back in kisses.

22:14

det har varit en bra helg. jag har spenderat större delen av tiden med William Wallace, lagat mat, sovit, titta på film och vandrat på stan. jag har gjort nejlikeapelsiner och pimpat min lägenhet med julgranskulor i gardinstången och en lite röd lykta med en tomte på glaset. vi skulle gått på Jul på Liseberg i lördags, men vi kom dit och han såg folkmassan och fick ett något panikslaget uttryck i ansiktet, så efter att han lovat att vi skulle gå dit en annan dag, bara han slapp knuffas med alla människor tog vi oss hem, lagade klämda mackor, såg på film och åt godis istället. också en bra kväll. :)

idag har jag träffat min bästaste bästa ven i hela världen. inga ord som riktigt räcker till - så skönt att träffa henne, att höra henne skratta igen. hon är verkligen en del av mig.

jag har spelat match (det blev onödigt spännande, men vi vann med en boll. :)), gjort mat tills imorgon och börjat på mitt mission i december som är mission: julstädning! det innebär att städa lägenheten ordentligt innan det blir jul. att städa ordentligt innebär att dammsuga under och i alla vrån och hörn, plocka bort alla saker och dammtorka, lägga saker på sina rätta platser samt torka golvet. jag ska ta det lite pö om pö och hoppas att det blir lite lättare så. :)

mycket tankar i huvudet. det är bara ett halvår kvar av skolan och jag vet inte vad som händer sen. jag vet att jag vill läsa ett år till och inrikta mig på idrottsnutrition, men jag vet inte om jag vill göra det på studs eller om jag vill ha ett år emellan där jag jobbar och reser och upptäcker lite mer av världen. det är nog mest lägenheten som är ett stort frågetecken - ska jag bo kvar måste jag plugga, annars blir det att flytta och då måste jag hitta en ny lägenhet eller, hemska tanke, flytta hem igen. huu. =/ jag vet i allafall att jag vill tågluffa i sommar och har inrättat en sparbösseburk ovanpå mikron där jag lägger alla småpengar jag får. alltid en bra början.

en bra början på veckan är att vakna pigg, så nu ska jag sova. :)

Inga kommentarer: