fredag, december 05, 2008

veckoslut.

13:01

GusMemma och jag jobbade så bra och snabbt och effektivt igår att vi bestämde oss för att ha fredagen som en halvdag, om vi fick färdigt allt vi behövde få klart. det fick vi. det innebär en, i princip, helt ledig dag för mig från och med klockan 12. lycka och halleluja.

mina axlar är fortfarande på normalnivå. jag andas djupa andetag ner i magen. en klump papper bredvid mig med det första utkastet av Projektet - 10 sidor faktaspäckad text + referenslista som jag ska börja läsa och klippa och tycka och flytta på saker i. men inte idag. idag ska jag föra över lite av mina anatomianteckningar till ett eget block, handla mat, träffa min älskling och kanskekanske träna. har på mystiskt sätt skaffat mig ont i väster axel till igår och det omöjliggör ungefäääär... 3 av 5 inplanerade övningar. plus att jag har match på söndag och borde vila fredag-lördag så jag får mina vilodagar. men vi får se vad som händer och fötter. :)

det är ruggigt kallt ute, en förrädisk kyla som låtsas vara minusgrader, biter mig i näsan när jag är ute och får mig att önska att jag hade tagit på mig min mössa imorse. jag vill ha vanlig vinterkyla.

Gabs - vad var det jag sa? ;)

Inga kommentarer: