söndag, december 14, 2008

tredje advent.

12:26

fortfarande i Föräldrarhemmet. det föll sig inte annat än att när mamma frågade: "Kommer du tillbaka hit sen?" när jag skulle iväg till Lady Hickups för att titta på hennes lägenhet, titta på film och äta pizza. jag var på vippen att säga "Nej, jag ska hem till mig." men sen kom jag på att jag ska ju ändå tillbaka hit på söndag och jag har vridit ner elementet som jag gör när jag är borta, så lägenheten är kall och.. och.. äsch. lika bra att komma tillbaka hit, resonerade jag då. spara restid och pengar och grejer. :)

sovit helt underbart bra, ända tills mamma tassade in och väckte mig kvart i tio. på med träningskläder så drog vi till Bunketorp och joggade runt 5:an i makligt tempo. sjukt härligt trots intensiv träningsvärk i rumpa och baksida lår efter mitt infall att göra utfallssteg med skivstång i fredags.

jag har någon skum längtansattack efter William Wallace som är på Orust och FÖRMODLIGEN (nu tar vi ut det värsta i förskott så slipper vi besvikelse) kommer hem apsent ikväll så jag inte hinner träffa honom. och imorgon är det The Big Day med praktiska tillfället på folkhälsoarbetet. apropå det så sitter jag med papprena bredvid mig och ska till att börja läsa, men det tar emot något gruvligt mycket. prokrastinering, på min ära. :P

I knooow.
get my thumb out my ass.
studystudy. snart är det slut. :)

Inga kommentarer: