tisdag, december 02, 2008

jag behöver lite andrum.

11:12

min igår var inte så optimal. pga. sömnbrist blev hela dagen en enda lång radda av att stress och spända axlar och bara åka massa överallt. efter handledarträff med GusMemma och Handledaren (som gick bra, tack och lov.) velade jag fram och tillbaka innan jag bestämde mig för att nej, jag pallar inte åka hem, äta, åka till h-träningen och sen åka till Föräldrarhemmet, samtidigt som jag pluggar inför tentan till tisdag. bara massa åkaåkaåka hit och dit och stress och plugg och ingen lugn och ro. så jag åkte hem, hämtade/lämnade saker och åkte till Föräldrarhemmet. paps fyllde år, så det var kramkalas och "Kreolskans gryta" (godismat!) med tillhörande tårta efteråt. :) jag gick och la mig rätt tidigt och halvsov lite til det välbekanta ljudet av andra i huset innan jag somnade. sovit lugnt och fint som ett barn hela natten - få saker jag varvar ner så mycket av som att komma hem. mamma&pappakramar imorse var inte heller helt fel. :)

tentan är klar, den gick förvånansvärt bra så nu sitter jag och oroar mig för att jag har missat något istället. fullständigt meningslöst verkligen. känner mig fortfarande uppstressad och uppe i varv, kan inte riktigt slappna av. det är så mycket i huvudet, så mycket som ligger framåt som måste bli färdigt och det känns som tiden inte riktigt räcker till.


jag är trött och känner mig sådär instängd i mitt eget huvud när jag är ensam, det bara snurrar av saker som om och men och måste och snart och skynda och planera. ute regnar det och jag längtar mest efter att kunna njuta av att det är december, fundera på finurliga julklappar, att pynta min lägenhet, äta pepparkakor, vara med mina vänner och somna bredvid min William Wallace.

Inga kommentarer: