torsdag, oktober 02, 2008

"Kom an katten, det svänger ju!"

22:42

min CSN har kommit - jag har ekonomi igen! (som i och för sig är strikt uppbunden och inte ska spenderas på massa dumheter, men bara vetskapen om att jag har mer än jag behöver på kontot känns rätt bra. :))

handbollsträningen ikväll gick banne mig bättre än på länge. happiness inför helgen när jag ska spela första matchen för säsongen - visserligen med C-laget, men hey, match är match och även om jag inte tror att det bli något att hurra för så är det bara att ta tillfället i akt, springa som en dåre och se det som bra träning. det ska bli roligt anyways. :)

det känns som fredag och lördag och söndag ligger utsträcka som tre förbaskade evighetsdagar framför mig. måndag-tisdag-onsdag gick förvånansvärt fort. idag har kännts lite småseg trots saker att göra hela dagen. jag har saker att göra fredag-lördag-söndag också (trevliga, lagom ansträngande saker. typ träffa Gabs och Louice och baka massa bröd och shoppa med mamma. :)) men det känns som evigheter ändå. suck. nej, nu tänker vi positivt! det kommer gå fort! :D

nu ska jag sova. :)

Inga kommentarer: