fredag, oktober 10, 2008

happy friday baby love.

21:47

jag är så nöjd med grupparbetetsinsatsen. sure thing, det har varit en massa jobb och det är mycket kvar också, men vi har slitit som djur (aka. suttit från 9-->17/16 med bara lunchrast och kisspauser) i två dagar och jag kan gå in i helgen och slippa den överhängande känslan av att jag egentligen borde plugga, vilket är ljuvligt.

något annat som var riktigt bra var mitt gympass idag - bortsett från bänkpressen. den jävla övningen vill sig verkligen inte. mest är det nog för att jag inte har någon som passar och är rädd för att få stången på mig, det har redan hänt två gånger sen jag startade programmet. crappy as hell. jag vägrar ge mig. men benböjen går grymt bra. :)

på väg ut genom dörrarna på gymmet - jag hade inget planerat för ikväll. jag har inget planerat för imorgon, förutom Mikkis födelsedagskalas på kvällen. jag hade inte bråttom någonstans, ingen som väntade eller något jag skulle hinna till, och helt plötsligt ville jag bara hem till föräldrarhemmet. ringde pappa och han: "Det är klart! Kom hem!" så nu sitter jag här, har fått kvällsmat, kramat mina paranteser och suttit trött nersjunken i soffan med ett glas vin och slötittat på TV. heja min fredagkväll. :)

och nu - nu ska jag banne mig lägga mig i sängen.
försöka på tag på William Wallace och höra hans ljuva röst innan jag somnar. jag ringde igår innan sovdags, ville bara höra hans röst litelite och det slutade med att vi pratade i 1 timme och 40 minuter och det var ytterst motvilligt jag la på telefonen. han sätter hela mig i brand på det underbaraste sätt man kan tänka sig, jag blir varm och lycklig bara av att höra honom.

god damn it vad jag saknar min beloved twinbrother förresten.

Inga kommentarer: