onsdag, oktober 01, 2008

gyllene höstsol och våta löv.

16:50

jag har börjat ny kurs. det kommer bli så galet mycket att göra, men sååå roligt. min kursbok är ett mordvapen på över 500 sidor på engelska. inte ens det lyckas få ner mitt humör någon längre bit. frågade dessutom Föreläsaren om det finns något liknande, mer kurs att läsa, och han svarar att det finns en kurs på 15 hp, på distans, från Umeå universitet. dreggel. jag vill ha! börjar nästan fundera på att läsa ett fjärde år ändå och rikta in mig på idrottsnutrition. känner hur jag börjar spontanproducera endorfiner bara av att tänka på att läsa heltid om energi och kolhydrater och träning. så svårt att välja när allt är så roligt! (ang. Dagens I-landsproblem) nu blir det sådär igen, jag får hybris. jag vill göra allting.

hmmm.
pratade lite med pappa om magisterexamen. tänk om jag kan plocka ihop vilka kurser jag vill läsa själv? det vore ju... bra. hmm igen. jag tror jag ska boka en tid med min studievägledare.

jag vill ha hem William Wallace. nu.
jag är fortfarande förundrad. om det inte var för det faktum att det känns så klyschigt så skulle jag skriva att "jag har aldrig känt såhär", men det gör det, så jag skriver inte det. men det känns i hela kroppen varje gång han kysser mig. det är verkligen en himmelsvid skillnad att vara med någon man bara är attraherad av, mot att vara med någon man är totalt nerkärad i. och känslan när han ser på mig och ler är bortom ord.

romantisk dravel, I know. ;)
ni får stå ut med det på bloggen ett tag till, mina tre veckor har gått och jag försöker uppföra mig ordentligt när jag är med mina vänner. :)

aaaanyways.
funk ikväll --->
shake that ass bitach!

Inga kommentarer: