tisdag, oktober 07, 2008

självstudier II.

17:26

hmm. jag har öppnat boken, däremot inte läst något. dock därmed inte sagt att jag inte pluggat något! för det har jag. tog och läste igenom riktlinjerna för det vi ska skriva och fastnade lite på info om själv sporten (längdskidåkning valde vi. hon hade sysslat med simning, jag håller på med handboll - längdskidåkningen hade ingen av oss någon speciell prevalens för. rättvist och bra. :)) och träningsbelastning och upplägg och har därför suttit på Svenska Skidförbundets hemsida och läst istället. skickat iväg mail för att försöka få tag på någon kontaktperson och sånt. det är intressant. :)

OCH jag insåg igår när jag hem efter träningen (med två färska föreläsningar om mat&vätska vid träning i bakhuvudet) och letade efter något med snabba kolhydrater i skafferiet att stoppa i mig medans jag gjorde mat och vad hittade jag? ingenting. typ det värsta var Wasa havreknäckebröd. allt annat bröd jag har är grov bröd med hela korn och grovt mjöl till höger och vänster. jag har inte ens vanlig pasta hemma (eller okej - jag har penispastan jag fick av Yrvädret i julklapp, men den äter jag I N T E.). jag har matvete. jag har fullkornspasta. jag har quinoa. jag har råris. jag har till och med korngryn, men ingen vanlig pasta eller ris.
jahapp. jag behöver ändå handla imorgon. :P

det jag skulle komma till innan jag konstaterade att jag behöver handla, är att jag tog tillfället och ett av jästpaketen i kylskåpet i akt och bakade lite ljust, vanligt bröd. Lite müsli, vetemjöl och russin --> små kolhydratpaket bara till mig. :)

nu ska jag ut och kolla tvätten (oh yes, det hinns med det också. :)) och sen ska jag läsa mordvapenbok. :)

Inga kommentarer: