tisdag, oktober 14, 2008

and it's not the fall that hurts - it's when you hit the ground.

21:11

idag var bra. skola om sagt och sen farmor&farfar på dagen och påväg till Mölndals bibliotek smet jag in till William Wallace och råkade väl liksom fastna där några timmar. hjälpte honom att söka till utbildning och sen promenerade vi till först till Mölndals bibliotek och lånade böcker till mig och sen till farmor&farfar för att hänta ett faxpapper han skulle skicka iväg som kompletterande uppgifter. = han har träffat farmor, farfar och pappa. han var lite lätt hispig innan och undrade: "Men kan jag se ut såhär!?" och jag kunde bara le och kände ända ner i magen hur innerligt mycket jag tycker om honom. det gick jättebra såklart. ingen åt upp honom. :P

sen fick jag sällskap till IcaMaxi och handla och jag hetsade upp mig (genom kombinationen lågt blodsocker och jag vet inte vart alla varor står) och blev irriterad och han bara sa "Hej älskling..." varje gång och pussade mig tills jag log igen. svårt att vara arg och sur i hans närhet.

efter handlingen åkte jag hem och mitt humör kraschlandade av fullt okänd anledning och jag mådde apa, bara riktigt jävla uselt och lesset, såpass att jag struntade i handbollsträningen, vilket inte är likt mig. ringde Gabs som hade häcken full med plugg och inte kunde komma förbi och fick fina ord både sagda och sms:ade till mig. (Jag har låtit bli alkohol.) så, jag gjorde min klassiska bryt-ihop-och-kom-igen --> kröp ihop i fosterställning i sängen med mjukisdjur och snuttefilt och grät tills det kändes bättre. sen förberedde jag uppdukningsmaten vi ska ha till redovisningen imorgon och såg ett avsnitt av Toppform, åt kvällsmat och drack te.

det är bättre men inte bra. jag vet inte varför det inte är bra. det borde vara bra, jag har ingen direkt anledning att vara ledsen. jag har sovit bra. jag har inte PMS. arbetet är klart. hallå? jag fattar inte? det enda som jag känner är att jag måste läsa en bok som handlar om ätstörningar kopplat till idrott och det var en sån bok jag lånade idag och jag vet att det kommer bli sjukt jobbigt att läsa. men liksom.. jag har ju inte ens hunnit börja läsa än. äh, jag vet inte.

Inga kommentarer: