måndag, augusti 25, 2008

the road to Mandalay.

22:04

whoa, jag har egentligen haft en massa i huvudet idag som jag inte hinner eller orkar få ner nu. det mest överhängande är att mina vader är stela som två betongrisar efter Midnatssloppet i lördags-söndagsnatt och jag bad en stilla bön innan jag åkte till träningen att "Snälla, snälla, låt oss bara springa 8:an idag." framme i Härlanda möts jag av en glatt kvittrande Älgen som ska hålla träningen och upplyser om att intervaller, backträning och stolplöpning står på schemat för kvällen. jag dog lite mentalt. sen tänkte jag "kom igen nu, gör bara så gott du kan!" och det blev en helt okej tränings trots allt. :) känn mest gött att det inte är andan som är felet, utan benen. vet ju varför det är så.

jag önskar deeply att min Voltarensalva var hemma.

efter diskussion med Banana igår över lite scones och te kom jag fram till lite mål för veckan angående mina två tankeobjekt. det ena gick riktigt bra och det andra... ja, jag försökte prata med Mr. NoTalk idag, men han var inte där jag förväntade mig att han skulle vara, så det sket sig. jag mötte honom dock, men han var ute på löprunda och såg lite upptagen ut. :P (avd. Nej, jag rammar inte oskyldiga människor.)

pratade med pappa förut och fick reda på att Lillebror (som var iväg på cup i helgen), efter ett telefonsamtal där jag kollade hur det hade gått för honom, lagt på luren efter samtalet och sen sagt till sina kompisar: "Jag har världens coolaste syster."
världens coolaste syster blev världens lyckligaste syster och skuttade hela vägen hem trots stela vader efter det. :)

Inga kommentarer: