söndag, augusti 10, 2008

post Kräftskiva.

13:18

och sista dagen på Sommarstället vandrar så sakteligen mot sitt slut. det regnar, ett stillsamt never-endingdroppande som ibland övergår till ösregn. jag har kalla tår.

kräftsivan igår var awesome och JAG ÄR INTE ALLERGISK MOT KRÄFTOR! :D det är så jag blir lyrisk för mindre. något av det roligaste igår var när jag och Morbror drog igång och skrålade "Alla heter Glenn i Göteborg" ett antal gånger. sen kom även idéen upp om att döpa om allihopa och lägga in Glenn som andranamn. mycket bra idé tyckte vi, utom Stor bror som tänkte gå steget längre och byta bort efternamnet till "von Glenn" istället. han ska då alltid vara värst. :P

träffade Fröken S igår, för första gången på två år. 15 minuter och sen pratade vi som om vi ses varje vecka. fascinerande och väldigt, väldigt skönt. hamnade nere på bryggan med tre värmeljus och pratade liv, kärlek, jobb och relationer. känslan efter igår är mest att jag för en gångs skull borde/ska sparka mig mentalt i arslet nog för att faktiskt agera på mitt "intresserad av" (avd. Se tidigare blogginlägg om intresserad/förvirrad) face it - vad är det värsta som kan hända? ointresse tillbaka, och sånt har jag överlevt förut, eller hur?

ah, well'll see. om det inte var så förbannat svårt att bara se sig själv som Guds Gåva Till Manligheten och "Det är klart han vill ha mig!" så skulle det gå en anings lättare. om. om. om. nu sitter På Riktigt förmodligen och suckar åt mig, misstänker jag. jaja. jag ska sluta tänka så mycket och göra en Nike istället.

Inga kommentarer: