onsdag, augusti 06, 2008

getingar och shecmakrockar.

15:01

det mest överhängande just nu är hur jag lyckas få ett getingstick på 19 år och sen två stycken på två dagar? = inte nice, speciellt inte igår när jag fick det första när jag kramade lillebror (och en geting på hans jacka som inte riktigt uppskattade att bli kramad.) och insåg typ 40-30 minuter senare när armen svullnade ordentligt, jag började rysa över hela kroppen och må dåligt att jag är nog allergisk mot geitngstick. som tur var ganska lätt avhjälp med lite allergimedicin. idag ramlade en geting ner i nacken på mig och bara litet stick och medicin på studs, så jag mådde inte i närheten lika dåligt. det lilla äcklet fick dock inte leva länge nog att njuta av sitt tilltag - av med skon och SMACK! var den död och jag kände mig mordisk och nöjd.

lunch idag idag var stuvade morötter, blomkål, kokt potatis och stekt falukorv. typ en gång om året, så sjuuukt gott och jag är mätt. :) svårt med maten nu när det är gemensamma mål - frukost typ nio, fika vid elva (och då menar jag fika, som i tre sortes bullar och muffins. inte en tillstymmelse till frukt eller något mellanmålsaktigt så långt ögat kunde nå.) middag vid kvart över 14 och slutligen kvällmat vid halv åtta som består av mackor och någon bulle. AHAHAhaha..ha...ha. nej. 6 timmar mellan lunch och kvällmat, inga mellanmål - tala om att föda mina mördartendenser. behöver jag ens säga att jag inte följer det schemat särskilt bra? :P

Lillebror och jag ska in till Vimmerby sen och träna gym. kommer bli grymt skönt om jag bara kunde sluta vara så trött. vill bara gå och lägga mig och sova. well, why not förresten? en eftermiddaglur är kanske vad jag behöver? :)

Inga kommentarer: