söndag, juli 20, 2008

farväl Jupiter, adjö, jag måste läka mina sår.

16:22

äntligen slutjobbat för den här veckan. (mest "äntligen" för att de två sista dagarna har varit Gamla Jobbet och bläää.) nu är det bara ett pass kvar på Gamla Jobbet och sen är jag frifrifri och behöver aldrig gå dit igen. oh, vilken angenäm tanke. :)

jag är trött i huvudet och varm. slog mig ner och tog mig igenom en stooor tekopp när jag kom hem, i återhämtningssyfte. det fungerande ganska bra. nu behöver jag bara se til att städa upp lite i köket som ser ut som ett totalt bombnedslag efter min framfart här imorse. jag efterlyste lunchtips igår (via sms. jobbet var tråkigt+gratis sms = more or less konstant sms:ande) och mamma kom med den eminenta idéen att göra kycklingwraps med röd currypasta. väl hemma på kvällen igår upptäckte jag en stor frånvaro av något bröd att använda som wraps. efter lite funderande och hjälp från Google, kom jag på att jag kan ju göra egna tunnbröd! så, imorse var det bagarfasoner på gång. det gick jättebra, bortsett från att jag upptäckte att meningen: "kavla ut så tunt du kan" egentligen betyder "kavla ut så tunt du kan UTAN att brödet fastnar på kaveln, bänken eller går sönder när du försöker flytta det." och att bröden liksom inte blev mjuka utan nästan som knäckebröd. i vilket fall blev det inte så mycket wrap:ande på lunchen, utan mer tre stora tunnbrödsmackor med kyckling och grönsaker på. men gott var det. :)

och nu är köket ett bombnedslag eftersom jag inte hann städa innan jag var tvungen att gå till tåget. oh well. jag har ingen brådska och kan städa långsamt. :)

Inga kommentarer: