onsdag, juni 18, 2008

slut på onsdagen.

22:14

jag sitter hemma med 6 timmars kassajobbande i bagaget och jag tror jag har sålt midsommarmat till halva Halland. dessutom har jag blödande skavsår efter nya skor på hälarna och fortfarande ömmande skavsår på bröstet. jag är helt slut i huvudet och alldeles alldeles för varm. utanför går solen ner över träden sådär ljuvligt som det gör utanför min lägenhet och allt härinne är jäättestökigt. jag ska städa någon gång snart när jag anser mig ha tid. imorgon tror jag att jag vill åka itll Härlanda och springa en runda lite lagom långsamt.

jag har haft såndär aloe vera-salva på alla mina skavsår och det svider som attans. jag önskar att jag kunde åka till sommarstället på midsommar, men är övertygad om att det kommer bli jättebra att fira med Lady Hickups familj ute i Ingenstans istället. :)

det har inte hunnit vara så mycket dag idag, mest jobb och ganska hastig förmiddag. nu är det kväll och jag ska bege mig till min säng och sova. imorgon ska jag sälja mitt Åbäke till bror - jag tittar inte på honom, so what's the point?

Inga kommentarer: