söndag, maj 25, 2008

pre-överlevarvecka.

22:08

jag vill att det ska bli fredag. hela nästa veckan känns det som tiden inte räcker till och att den är slut innan den ens har börjat. jag är stressad. det händer saker och jag behöver plugga och behöver sova och har dilemma över att jag inte kan göra bägge samtidigt. jag har 4-5 folk som vill träffa mig som jag vill träffa också, men ingen tid över alls förutom att plugga och träna och sova.

men det som suger mest just nu är att jag inte träffat min bästaste bästa ven på huuur jävla länge som helst och vi sms:ade förut idag och jag ville bara skriva att "Närsomhelst! Jag kan nääärsomhelst!" men fick istället tvinga mig att skriva att jag inte kan förräns typ på söndag, och det kändes ju genom telefonen att hon blev besvikenn och jag stressade från Mikkis till tåget för att komma hem och pussa lite på mamma och samtidigt sms om hur dumt allt var och jag längtar efter henne och vi kunde väl höras lite längre in i veckan då? och hon skrev tillbaka och avslutade med sitt "Du saknas..." och då gjorde jag något som jag faktiskt inte gjort på över två månader - jag grät. jag kurade ihop mig i ett tågsäte, skakade allt hår framför ansiktet och grät, för att jag saknar henne så mycket och för att jag känner mig som en dålig ven och för att tiden inte räcker till för att jag ska kunna träffa en av de bästa människorna i mitt liv.

inte det solsken jag brukar vara just nu.
den här veckan blir jobbig, simply.
jag ska bara överleva, så ska jag vara mig själv igen sen.

4 kommentarer:

Louice sa...

Stackars liten :( Jag tänker på dig varje dag, bara så du vet. Om du krisar och vill att någon ska komma och, jag vet inte, koka té åt dig för att du inte hinner, inte orkar what ever så kommer jag med en gång och fixar allt. Ring om du krisar baby, så säger jag att allt ordnar sig!
Kisses

Anonym sa...

Jag kommer och håller om dig när du vill, men kan även finnas till bara för att prata lite eller hålla mig borta. Vad du än vill, Fin, så gör jag det. Och känn dig inte dum som säger att du inte har tid eller ork att träffas, jag tar inte illa vid mig. Du måste ta hand om dig själv först och främst.

Julia sa...

Klart att jag blir besviken, men jag har inte så mycket mer tid heller egentligen, å jag är inte en bättre ven jag, å du är absolut ingen dålig ven alls.. men det är så längesen nu å jag saknar dig så mycket, för du känner mig så väl å jag behöver verkligen det.
Men jag ville också säga jag kan närsomhelst, hursomhelst å varsomhelst.
det kommer lösa sig till slut.
du saknas.

Julia sa...

och det fick mig att gråta :(