fredag, maj 30, 2008

Holiday.

12:28

min kväll igår var fylld av skratt, kramar och klumpigt biljardspel. och jag är skuttigt glad för Bananas skull. gud, jag tycker om de flickorna så det värker i hjärtat stundtals. <3

jag lämnade sorti ganska tidigt dock - inte alltför pigg efter kvällens intervallträning (som f.ö. var den värsta på länge. ingenting flöt som det skulle och de sista varven var jag så slut att jag nästan grät. men jag gav mig inte och det är jag nöjd med. :)) så jag ville hem och sova. sov till nio imorse när jag vaknade, varm och utsövd. frukost och sen pallra mig iväg till gymmet, där jag hade ett riktigt bra sista-träningen-för-veckan-pass. det är inte det roligaste jag vet att bara köra rehab och basfys, men jag misstänker att jag kommer tacka mig själv flera gånger om under säsong om jag slipper bli allvarligt skadad. yes, bra pass anyway. stabilt och jämnt. :)

nu ska jag ägna lite tid åt att stöka runt här hemma - det ser ut som kriget igen. :P sen ska jag in till - hör och häpna - skolan och hålla flickorna sällskap och pyssla lite med mitt eget också.

Inga kommentarer: