måndag, april 28, 2008

försäsongen i full gång. :)

22:56

jag är, för att inte veckla in mig i alltför många formuleringar, sjukt trött. hela huvudet dunkar och det ilar värme längs med ryggraden. JA jag ska strax gå och lägga mig.

första försäsongsträningen - terränglöpning i mycket kuperat Härlanda. vi var ute i ungefär 1 timme och 10-20 minuter och sista biten hade jag snudd på sockerrysningar och hade trötta ben. men det kändes trots det bra, när vi kom ut i löpspåret igen och jag hade sprungit i 5 minuter så gick benen av sig själva på ren rutin. jag är nöjd med mig själv och lyckades rätt bra med att jamföra mig själv med mig själv och inte så många andra.

kom hem och lagade mat. åt mat. mums. var sällskapssjuk och ringde till Bästa Ragget. hälsade på henne, drack te, pratade lite men inte så mycket, slappade på hennes säng och tittade på när hon gjorde armband. försökte få igång hennes dator och när jag skulle reda mig upp från golvet vimlade det till i huvudet. (jamen jag har lågt blodtryck. kombinera det med monsterträning så är det inte det lättaste.) efter apelsin och ostmacka blev det bättre. sen stillsam romenad ner till vagnen och hem.

och nu sjukt trött.
--> sova.

Inga kommentarer: