tisdag, mars 18, 2008

det är bara att inse att jag har vettigare saker för mig än att blogga på helgerna.

13:33

fredag var en lååång, förhållandevis seg dag, trots en massa att göra. match på kvällen (det känns väldigt nochalant att skriva det bara sådär. helst hade jag velat ha lite fanfarer framför. :)) och även fast vi vann är jag inte alls nöjd med min egen insats. kände mig helt under isen och inte alls med i matchen. nåja. sista matchen för säsongen, och nu är det uppbyggnad och försäsong som gäller. jag kan träna mig sönder och samman på gymmet igen. :) sen kom Lundpojken hit på kvällen. bra kväll. :)

lördagen var helt fri och det vettigaste jag gjorde där var att handla mat och förevisa lägenheten för kusiner, innan kvällen spenderades med Typ-bror som skulle fylla år på söndagen. allt som allt en hyfsat trevlig kväll, där tyvärr ett besök på Henriksberg med live-brölrock tog död på all partystämmning, så vi gick och fikade istället. kom hem rätt tidigt och slockande.

söndagen bjöd på underbart ljuvligt vårväder, så vi promenerade in till stan och gick omkring i ett antal timmar, innan vi hittade till Villerkulla och smällde i oss kakor i form av kakbuffé. :) handlade lite nödvändigheter på hemvägen och fick i oss lite tabbouleh och falafel innan sänggång. allt som allt en riktigt trevlig helg. :)

måndagen --> skola och jobb för min del. inget särskilt händelserikt hände utom att Sverige fick för sig att börja snöa i mitten på mars, så jag muttrade surt på morgonen och knallade upp till vindsförrådet för att hämta vinterjacka. sov i föräldrarhemmet igår och åkte med pappa till farm&farf idag. pluggat, ätit mat och sovit. det är ljuvligt solskensväder utomhus igen - kan inte vädret bestämma sig om det ska vara vår eller vinter?!

jag har mailat folk, läst bok och på eftermiddagen ska jag träffa Lady Hickups för att gå till Haga och shoppa te, samt kolla på handboll i Partillebo. ev. träning ikväll. mår inte helt piggelin i halsen, så jag får se hur det känns ikväll.

Inga kommentarer: