söndag, februari 24, 2008

yrvaket yrväder.

10:32

om man kombinerar helt okej tågresa, bra välkomnande samt bättre kväll och sen spär på lite med att bli trevligt väckt, sovmorgon därefter, sen lite egotid med grymt gympass och efterföljande varmt bad, och avslutar med att åka till Malmö och äta falafal, åka hem (i bil!) och äta äpplepaj, vad får man då? rätt gissat - min lördag och fredag. :)

nu sitter jag yrvaken och nyvaken med rosiga kinder och har lite delade tankar för hur jag ska ta mig hem och när. saker och ting hade varit en smula lättare om jag hade velat åka hem, men icke. well well. inte så mycket att göra åt det. antingen åker jag hem ikväll eller imorgon. ikväll är vettigast, i och med kursstart och att jag ska jobba hela kvällen imorgon, men jag villvillvill stanna kvar en natt till. tyvärr känns det som det Sunda Förnuftet kommer vinna den striden. >.<

det blåser massa ute. bläsch. jag vill ut på en lugn joggingtur, men det känns inte som det går i det här vädret. motvind och elände och svettas och blåst och kallt och frysa. desssutom så har jag glömt mina kortbyxor hemma ---> har bara långbyxor med mig att träna i. det renderande mig den kallaste rumpan på den här sidan halvklotet när jag tog mig hem från gymmet igår.

dagens värsta irritationsmoment - min reseersättning som jag fått av SJ kan man inte använda över nätet. hallå?! man bokar bara biljetter över nätet nu förtiden! stenåldersfasoner.

Inga kommentarer: