måndag, februari 18, 2008

turned me back.

15:59

saker och ting blev mycket bättre av att träffa Bus. me like <3. vi åt indiskt på Taj Mahal, pratade skola mat kärlek, liv och sen gick vi och försökte handla keso till mig, men Netto ville inte ha den jag ville ha, so I ended up with fullkornsnudlar, två olika sortes pesto och lite päron. funkar det också. :)

det ser ut som ett bombnedslag hemma hos mig - slängde bara in allting hemma igår och det enda jag har gjort i upp-packningsförsök är att rota i min sportbag efter min telefonladdare. och, hör och häpna - det är fortfarande ingen som bett mig att plocka upp efter mig. hur ljuvligt är inte det? :)

massa bra grupparbete imorse med Moratösen och Rosa. visst, man ska kunna jobba med alla och utvecklas och ställas inför problem och yada yada, men det är så skööönt när man känner sig bekväm med sina gruppmedlemar och vet att de inte flippar över det jag säger, även om det är lite kritiskt/helt uppåt väggarna tokigt.


jag är trött i knoppen och fryser om tårna och funderar på att krypa upp i min säng och slumra en stund. hinkade i mig tre koppar kaffe förut hos Moratösen och nu tycker inte min mage om mig alls. jag ska prata förstånd med den. jag har läst (fri tolkning av ordet "läst") 7 dagars GP och missat min tvättid. det ligger saker spritt över massa delar av mitt golv och min hall är full med väskor och påsar. jag ska plocka lite sen om jag orkar och vill. :)

Inga kommentarer: