onsdag, februari 27, 2008

sömnigt.

12:28

hemma hos farm&farf, magen full med nyintagen lunch och ett trött huvud som kronan på verket. cyklade till stationen imorse, gick till skolan, hittade kursboken jag behövde och kopierade eländet, gick till Vasaplatsen, tog bussen till Pilbågsgatan och gick till farm&farf. pluggat. ätit mat. yep, that't kind of everything.

igårkväll hade jag en krambehövande Bus på besök, gjorde te, stekte blodpudding och lekte med min pulsklocka som jag faktiskt fick att fungera senare på kvällen. :) jag kramade Bus - Bus kramade mig. hon bubblade ur sig saker, jag tror det behövdes. det är inte lätt man inte vet saker säkert, och det gör man nästan aldrig. mera på kvällen/natten sorterade jag min tvätt, diskade och slösatt vid datorn och MSN: det var skoj. :)

gäsp. sovit nån timme för lite tror jag. så fort lunchen lagt sig lite mer tillrätta i magen ska jag ta mig till Safjället och springa. fast det blåser. avskyr att springa i blåst. först början jag springa, sen blir jag varm, sen blir jag svettig, sen blåser det och jag blir vråålkall. en vindtät jacka hade varit toppen, men det äger jag ingen. hepp. inte mycket att göra åt den saken. despite the wind så längtar jag. mmmm. löpning. :)

Inga kommentarer: