onsdag, januari 02, 2008

tiden går fort när man har roligt

23:00

jisses, jag är mör i hela kroppen, har en hejdundrande huvudvärk och är rent allmänt trött. idag --> fick tillgång till min lägenhet. hämtade nycklar, besiktigade lägenheten och bar flyttlådor. plockade upp saker ur lådorna och funderade på vart saker och ting passade att stå. passade på att döpa min kaffebryggare också (han var en italienare upptäckte vi) som fick heta Luigi. woaw. woaw, det händer faktiskt på riktigt, fast det inte känns så. :)

runt 13-tiden åkte vi hem för lunch och lite planering. iväg igen till Rusta för att köpa färg och diverse andra saker som behövs för att måla lägenheter. hittade dessutom skurhink, matlådor och en vrålsöt prickig ungsform. på vägen tillbaka så åkte vi förbi På Riktigts bror och hämtade upp TV:n som jag köpte av honom. TV:n blev raskt döpt till Åbäket, eftersom den vägde bly och var stor och klumpig och det var dagens workout att få ner den för de X antal trapporna. På Riktigts bror var gentleman och hjälpsam och hjälpte mig att bära ner Åbäket
--> mkt bra, för det hade aldrig mamma fixat att hjälpa mig med. :) tack och lov finns det hiss i mitt hus, så det var om inte lätt, så åtminstone lättare att bära upp. :P

efter en evig tid av plastutläggande, sandpapprande, torkande och maskerande och färgblandande(hallå, det är ju inte själva måleriet som tar tid egentligen!) så började vi äntligen måla. jag var ytterst skeptisk och livrädd i början och frågade mamma med panik i rösten: "Det kommer väl inte vara den där färgen när det torkar sen..?" och mamma lugnade mig med: "Neeej, lugn och fin, det mörknar." och jag tyckte att det var himla skönt det, för färgen i burken var liksom någon.. ljusgrön, ärtig nyans som jag hade kreverat om jag hade bott i. men det verkar bli fina grejer. sista timmen var både mamma och jag helt slut och satt mest och fnittrade. på vägen hem tänkte vi köpa thai-mat, men allt hade stängt. jäkla elände. vi har dock enhälligt besämt att det bli thaimat till lunch imorgon istället. :)


jag ska packa ner lite mer grejer innan jag ska knyta mig till sängs och duscha bort slipdamm ur håret. imorgon fyller jag 21. tiden går fort när man har roligt. :)

Inga kommentarer: