lördag, januari 12, 2008

some things you better do not say, some things you better say before it's all to late.

11:05

trots lite svårigheter att somna igår med en massa saker surrandes i huvudet så sov jag som en gris när jag väl somnade. hunnit vakna två-tre ggr pga. avdomnade händer/armar (hur sover jag egentligen?) men sov trots detta till klockan nio och nio timmars sömn var det ett tag sen jag fick. (lägg dock märke till att jag på intet vis beklagar min uteblivna sömn tidigare i veckan.) upp, frukost och efter lite ringandes med farmor och planerande för småflickornas träning sen, hoppade jag i löparkläder och skor och begav mig ut.

håll i sidan, grått väder, illröda knogar av blåst, regn och kyla, det sticker på kinderna av vassa små regndroppar, blöta tår och det blåser rätt igenom mina byxor känns det som. och ändå, det där leendet på läpparna. befriande, avslappnande, meditativt sa någon till mig angående sin egen träning och visst sjutton är det så. tekniken sitter där den ska, ordentligt lyfta fötter och knäet ömmar lite, men gör inte ont. inte konstigt, inte löpt på en vecka. vem bryr sig om lite regn, jag är varm. :)

kläder i torktumlaren, jag har fått i mig lite snabb energi och jag ska plocka ihop mig och hoppa på Kungsbackapendeln. förhoppningsvis lyckas jag plocka ihop Internet i mitt hus ikväll. laaaters. :)

Inga kommentarer: