måndag, januari 14, 2008

So kiss me.

13:51

idag har det gått mycket mer fokuserat till vill jag lova. kommit igenom alla åhörarkopiorna och är i begrepp till att börja skriva ner alla de viktiga saker som jag bör kunna. imorgon planerar jag att åka förbi skolan och kika om jag hittar en gammal fysiologitenta, så jag får ett något sånär hum om vad jag behöver kunna. just känner jag mig mest en smula depimerad och uppgiven, m e n skam den som ger sig! det här ska gå. får jag bara ett G så blir jag glad och slipper tänka på det mer.

hade jag bara inte haft så mycket annat i huvudet som pockade på uppmärksamheten så hade det gått mycket enklare att plugga. så mycket lättare at fokusera på en sak om man inte börjar dagdrömma om en annan och sen får slita sig själv från de tankarna som ett olydigt barn framför TV:n på kvällen. okej, okej. fredag, det är bara tills på fredag. fokuseeera.

kvällen är i alla fall uppbokad med löp&fys med handbollen 18 -->20 och imorgon kommer min telefon att vara fullt funktionabel igen. :) varför råkar man alltid ut för ytterst ofrivilliga avbrott i kontaktbarheten när man verkligen inte vill? just gotta be Murphy's I suppose.


phew, paus är bra.
återgå.

Inga kommentarer: