onsdag, januari 23, 2008

jag har sanslös träningsvärk i rygg&höfter.

14:29

jag fixade liten bärbar uråldig dator som var pappas första bärbara hem till mig igår och bråkade med Internet --> det funkade inte trots teknikhjälp från närmast sörjande just då och jag hatar teknik och allt vad det innebär. nog gnällt om det. jag kan ladda Josefin i alla fall. :)

konstigt nog inte skrivabstinens trots uteblivet skrivande på ett par dagar. I've been busy, om vi säger så, inte riktigt haft tid att ha tankarna på bloggen och nätet.


och nu när jag sitter här kan jag inte riktigt komma på något att skriva, mer än att jag verkligen måste träffa Bästa Strulet och Bus och bubbla ur mig allt som hänt, det är liksom inte grejer jag skriver i bloggen hursomhelst. jag har ringt mor och bett henne låna kursbok på biblioteket i Lindome så jag slipper punga ut med 250 spänn för en tråkbok i idrottshistoria (eller så är det bara föreläsaren som suger. boken kan ju vara helskoj. :)) och nu ska jag hem till farm&farf, sno till mig lite mat, titta på handboll och sen --> hem till mig och fixa upp duschlisten. ikväll ska jag+inlines på äventyr ut och försöka hitta vägen till stan. och sen får jag se hur kvällen utvecklas, det finns lite alternativ.


tjing. :)

Inga kommentarer: