onsdag, januari 23, 2008

första inlägget publicerat i mitt nya hem. :)

20:51

hell yeah, eller jag menar HELL YEAH!
jag har lyckats fixa felet på Internet på den stenåldersgamla bärbara jag fått låna av pappa tills nästa dator dyker upp. ALLDELES SJÄLV, jag satt här på egen hand och pingade min ip-adress och min gateway och sen fixade jag en inställning och vips! så gick det och internetsidan laddades fram hur smidigt som helst. hell yeah, hell yeah, jag är ett tekniskt geni! pappas smssvar tillbaka på mitt lyckosms jag slängde iväg till honom löd:
"~~~~~~~~vågen!"
och jag fnissar glatt åt den sjuka humor som tycks följa som en röd tråd genom min familj.


min duschlist är insatt av farf i duschen, jag har diskat upp disken och har handlat äpplen, havremjölk och en ny tekula på vägen hit. fixade massa musik när jag var hosfarm&farf också (bortsett från att jag åt mat två gånger och kollade på handboll och gapade ikapp med pappa) och Miss Li sjunger som bäst för mig. det är kolmörkt och kallt ute och sist regnade det sådär äckelkallt så jag sparar min löp/inlinestur till fredag med förhoppningar om bättre väder. :)

mjukisbyxona är på och jag börjar bli trött. funderar på en kopp te och att stoppa något kvällsmatliknande i magen, slappa framför Åbäket och slötitta på något. min nya kurs har dragit igång och det verkar bli en himla bra termin det här misstänker jag. jag ska bara överleva idrottshistorian också. imorgon skola 09:15-->16 och sen förhoppningsvis fika med Cilla. handboll på kvällen, får se om det blir något annat under imorgon också.

Inga kommentarer: