söndag, december 30, 2007

Karlskrona, third day.

17:10

jag hade lite funderingar om att skriva ett lite längre inlägg idag/ikväll (det känns verkligen som kväll nu, det är alldels mörkt ute, vi snackar kolsvart, och att klockan är tio över fem egentligen.. eh, nej. :P) men njae, jag tappade liksom känslan. eller så är den bara svårgripbar. det händer grejer nu, både inne och ute. känslan av stillsam turbulens, här går det undan och här händer det grejer. fast det är liksom inte greppbart, om någon skulle fråga mig vad jag menar så blir det lite konkigt att rent konkret tala om vad jag menar. och gällande vissa saker vill jag nog inte ens nämna det i ord, det känns att ta ut saker i förskott, bara något jag känner, en liten hint i magkänslan som inte är mycket mer än en aning, en önskan, en undran. och det är ändå en aning/önskan/undran mer än det varit på länge - det är därför jag är så försiktigt med ens vad jag tänker just nu.

herregud, nu låter jag sådär hemlighetsfull, typ "nu har det hänt jättestora-världsomvälvande-jättehemliga saker som hon bara kan skriva om i något slags skumt kodat språk." och saker och ting låter mycket mer än vad de egentligen är. :P det är faktiskt inte meningen, men det blir så. bloggen = offentlig handling, och de som vill veta kommer ändå fråga och litar jag på dem kommer dem få veta. simple as that. yeye. låtom mig då nämna några saker som är en del av det just nu som händer.
- jag åker ner till Karlskrona för att fira nyår. visst, det låter kanske inte så världsomvälvande, men.. jag känner skillnaden det gör för/på mig nu. jag hade inte gjärt det för säg.. ett år den. personlig utveckling och yaya yada. :)
- jag flyttar hemifrån snart. alltså snart. om 3 dagar för sjutton. shit, jag har inte ens fattat det riktigt själv än. :P


himmel, tala om svammelskriv. men icke att förakta det heller, ibland behövs lite svammel och uppenbarligen så idag.

idag i Karlskrona har jag vandrat genom iskall blåst och köpt körsbär, lagat lunch, stått på balansplatta och.. varit rätt inaktiv. slappisch. ljuvligt. :)

Inga kommentarer: