onsdag, december 12, 2007

it's the way you love me, it's a feeling like this.

15:42

my day this far: vaknade imorse av sms från Stor kusin. läste sms, somnade om och drömde förvirrade drömmar om det. upp och frukost och ihopplockande av grejer för lite rehab innan vattengympan med mor. åkte till Fysiken. pratade med mamma i bilen om handbollen, hur bra det känns och började faktiskt lipa av ren glädje. himla tur att jag kan kontrollera mina känslor och inte är så emotionell av mig. :P nåväl. vi ankom Fysiken och jag sprang in och rehabade i 20 minuter innan vi skulle ta oss till bassängen. tji fick vi. pumpen i bassängen hade pajat och vattnet såg, enligt tanterna vi mötte, ut som buljong. "Jahaja." tänkte vi och gick en promenad istället. lunch hos farmor och efter lunchen gick jag, tro't eller ej, in i vardagsrummet, la mig i soffan och sov middag. jag slockande efter 10 minuter och sov som en gris i typ en timme. helt underbart skönt. :)

när jag vaknade lånade jag farfars löparpjucks, underställströja och långärmad tröja, stack tillbaka till Mossen vid Fysiken och sprang 3 varv. (utan Josefin som jag var klantig nog att glömma hos Mikkis igår. det är urtråkigt att springa utan mp3, men typ-3 km är inte så långt och jag är enveten nog att fixa det utan musik.) faktiskt riktigt bra löpning idag. benen kändes pigga och jag höll inte på att dö av syrebrist. tog det ändå lugnt. ingen idé att köra som en dåre nu när knäet äntligen börjar må bra igen och kanske paja allt och behöva börja om. nu tar vi det lugnt, ingen brådska. problemet är ju det att jag har inte så mycket platta ställen att springa på hemma. Isaks mosse och Bunketorp i all ära, men att kalla dem "okuperade löparspår" skulle vara en ren lögn. och asfalt avskyr jag att springa på, mina vader knyter sig vid blotta tanken. >.<

anyways. jag och farfar ska ner till Lisebergshallen sen och kolla på när RIK ska spöa Ystad. god damn it, så länge sen jag var på RIKmatch. för länge sen. yeye, så blir det när man hade handbollträningar på onsdagar. jag gillar mina lediga onsdagar. :)

Inga kommentarer: