måndag, november 26, 2007

vad sägs om ett "klick"?

22:23

som jag har väntat på det här - känslan av ett "klick!". så kändes på träningen idag. plötsligt var det mycket lättare att jobba en-mot-en i försvar och jag fattade hur jag skulle göra, läste min motspelare bättre och tro sjutton att jag fick tag på dem också. flera gånger. whoa alltså. :D och tempoväxlingarna börjar så sakteligen processas rätt i huvudet. fortfarande är det för mycket tänk och allting sker lite för mycket samtidigt för att det ska gå riktigt smidigt, men det är på väg. lite grus i maskineriet, men det är på väg.
vrålpepp inför träningen idag, körde järnet. sista biten flimrade det lite för ögonen, men man behöver egentligen inte orka. sista biten kan man köra på envishet. envishet är jag bra på. :)

pratade lite med en av mina lagledare om imorgon, den enda jag känner riktigt tror på mig som jag litar på. han blev ledsen sa han, men han förstår mig ändå. visste jag att han skulle göra. han är så braa.

idag har varit bra dag.
nu är jag påväg in i duschen och sen blir det rulla in sig i mjukt täcke och sova.
imorgon --> upp tidigt iväg till farmor&farfar med pappa, lätt gympass på morgonen, skola vid 14-->17 och sen på kvällen, då gäller det. då smäller det. håll alla tummar ni har för mig då. :)

Inga kommentarer: