onsdag, november 07, 2007

stressrealterad ohälsa, jotack.

13:43

jag har pluggat mer eller mindre (faktiskt mer) effektivt sen klockan typ nio imorse. jag har helt hoppat över aggrobeteendet och gått direkt på det uppgivna jag-kommer-dööö-av-18-föreläsningar-&-en-jävla-mördarbok-beteendet. men vad sjutton. jag kämpar på. Rosa och jag skickar klagosms till varandra och kanske inte särskilt konstruktivt nej, men rätt kul. :)

fick frispel på min lugg förut. okej, jag borde inte gnälla över mitt fina friska hår som växer som ogräs och aldrig tycks ta stryk, men när jag klippt mig i en übersnygg frisyr och frisyren försvinner på två månader, då blir jag lite kinkig. speciellt om jag har luggen i precis lagom ögonhöjd. nu är luggen resolut uppsatt med två hårnålar och jag har klipptid inbokad på måndag. ahh, oh yes. ska behålla längden fram och få ännu mer sned page än förra gången. I'm gonna be sooo gorgeous!

fick påringning av min bra lagledare förut också. bra samtal. (han tror på mig. det är guld värt.) han hade pratat med mina tränare men tja, jag vet inte riktigt hur det känns nu. det känns väl lite mer rättvist, eftersom de efter lite påtryckningar erkände att: "Jo, vi har nog glömt bort henne lite grann." TACK! det erkännandet kändes bra i alla fall. just nu, efter at ha pratat lite mer ingående och fått lite mer insikt i hur de tänker undrar jag mest - är jag i rätt klubb? har vi verkligen samma värderingar om vad som är viktigt gällande handbollen och laget?
well, who knows. vi får se hur det går framöver. håll korpgluggarna öppna, fortsättning följer.

Inga kommentarer: